Pigeons vs Towerjumpers u16 — 17 Feb

Voorbeschouwing:
Het was weer tijd voor een bijzondere wedstrijd tegen een van onze grote rivalen, Pigeons, Duiven. We wisten dat we met 5 man het moeilijk zouden krijgen tegen een team van 12 man.

1e helft:
In de begin fase hadden we even de leiding met 8-4 maar daarna zakte het een beetje af. We hadden de flow niet echt te pakken en we zaten niet echt in de wedstrijd.
Na een wat matige 1e helft van beide teams stonden we 6 punten achter.

2e helft
We hadden moed en bleven erin geloven. Na hard werken maar alsnog niet helemaal vlekkeloos spel, stonden bij 3e kwart we uiteindelijk 1 puntje achter, het ging al veel beter qua intentie en spelbeleving

4de kwart het bleef heel spannend want het ging steeds weer gelijk op. Uiteindelijk viel Tyrese helaas uit met een polsblessure dus stonden we met 4 man terwijl het gelijk was. Jop sleepte ons op dat moment er echt doorheen met zijn snelheid en drives. Na 2 bloedstollende vrije worpen voor beide kanten stond het gelijk 48-48.

Verlenging:

Dit betekende met 4 man de verlenging in terwijl we al met kramp en pijntjes op het veld stonden. Nadat we 2 punten achter kwamen kwam Tyrese gelukkig weer terug! Daardoor werd het wel weer makkelijker en konden we gelukkig uitlopen. Tyrese in speciaal dolde heel mooi zijn man uit en wist twee keer te scoren. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen met ieder zijn eigen specialiteiten. We kunnen met z’n allen heel trots zijn op het team dat we dit geflikt hebben. We hebben er voor gevochten, vooral het laatste gedeelte. Het eindigde in 56-61

Coach: Peter
Tyrese = 18
Yvo = 10
Nick = 4
Mika = 4
Jop = 25

P.s Extra bedankje aan al het publiek en de mannen van de senioren die ons ook mooi hebben aangemoedigd!

20 februari 2018

Eddy

Deel dit artikel

Realisatie: Eddy Vermeer