Rolstoelbasketbal-clinic

Graag willen we jullie informeren over de rolstoelbasketbal-clinic bij onze vereniging op dinsdagavond 3 april van 19.45-20.45 in de Oosterboshal in Barneveld.

Sinds september 2016 zijn de TowerJumpers gestart met rolstoelbasketbal. Een fanatieke groep van 5 jongeren en volwassenen trainen om de week in Barneveld. Via sponsoring zijn er 10 sportrolstoelen aangeschaft en deze zullen in de clinic gepresenteerd worden. Deze rolstoelen zijn beschikbaar gesteld door Fonds gehandicaptensport en Rabofonds Gelderse Vallei, waar wij uiteraard erg dankbaar voor zijn.

Bovenstaand ziet u een flyer van deze clinic en uiteraard zijn wij op zoek naar deelnemers. Door middel van deze clinic hopen wij meer bekendheid te genereren voor dit mooie spelletje. Je hoeft niet in het dagelijks leven in een rolstoel te zitten om mee te mogen doen. Als je door een slechte knie al niet meer goed kunt sporten is rolstoelbasketbal misschien wel de perfecte sport. Uiteindelijk is iedereen welkom!

We zullen verschillende oefeningen doen en de avond uiteraard afsluiten met een leuk wedstrijdje. Zie de flyer voor meer informatie.

Hopelijk zien we elkaar op deze avond.

25 maart 2018

Eddy

Deel dit artikel

Realisatie: Eddy Vermeer