Sponsor bezorgt u12 nieuw materiaal

Sponsor bezorgt u12 nieuw materiaal!

Interdent Tandtechniek heeft gisteren de spelers van u12 verrast met een twaalftal nieuwe basketballen. De ballen zijn direct in gebruik genomen en er waren veel blije gezichten te bespeuren op het veld!

Via deze weg zouden we Interdent en in het bijzonder Tiedo de Boer (Directeur) hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar.

Over Interdent Tandtechniek

De wens van vele patiënten groeit meer en meer. Goeduitziende tanden en lachen horen bij een aantrekkelijke verschijning. Toch is niet alleen esthetiek en functie van hun tanden voor veel mensen belangrijk, maar ook veelal de manier van behandelen en omgang met tandarts en patiënt die er voor zorgen dat ze een goed gevoel hebben bij ons laboratorium.

Interdent Tandtechniek is een modern laboratorium, gevestigd in Scherpenzeel (Gelderland). Wij zijn gespecialiseerd in kroon & brugwerk, implantologie en gebitsprotheses. Alle werkstukken worden vervaardigd door ons team van 10 medewerkers. In onze moderne behandelkamers ontvangen wij patiënten zodat wij, in overleg met de tandarts, kunnen werken aan innovatieve en esthetische tandtechnische oplossingen. Door jarenlange ervaring en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen staan wij voor u klaar om te werken aan kwalitatief hoogwaardige tandtechnische producten.

Meer informatie: http://www.interdent.nl

9 maart 2018

Eddy

Deel dit artikel

Realisatie: Eddy Vermeer