Tower Talks | April 2021

Corona maatregelen
Door de corona maatregelen liggen de binnensporten stil. Voor de actuele maatregelen met betrekking tot basketbal zijn te vinden op https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus/

Mondkapjes 
Via een bijdrage van sponsor Naturall hebben wij eigen mondkapjes laten maken. Deze zijn inmiddels (bijna) allemaal uitgedeeld aan alle leden! We hopen uiteraard dat jullie deze zo veel mogelijk gaan dragen.

Over Naturall:
Naturall is opgericht met één missie; ondersteuning bieden aan mensen die fitter en gezonder willen worden. Geen rommel, geen toegevoegde suikers, gewoon pure en 100% natuurlijke voedingssupplementen.

http://www.naturall.eu


Gezamenlijke sportdag
Meldt jij je ook aan voor deze sportdag?

 

Algemene Ledenvergadering
Het bestuur heeft besloten om de Algemene Ledenvergadering uit te stellen tot dat het weer verantwoord is om met elkaar in de kantine te zitten. De kascontrole wordt wel uitgevoerd.

Contributie
Vanaf het moment dat de trainingen stil kwamen te liggen hebben wij de contributie ook even on-hold gezet. Dit om ook te kijken hoe de compensaties vanuit de overheid, de zaalhuur en de NBB zich zouden ontwikkelen. Deze hebben zich voor ons positief ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij meedelen, dat de contributies voor de periode vanaf de start van de lockdown tot en met maart niet meer in rekening gebracht zullen worden. Inmiddels word er weer fanatiek training gegeven aan de jeugd op het veldje aan de Renswoudsestraatweg. Door het beschikbaar stellen van het veld, materialen en de trainers gaan wij de jeugd vanaf april de contributie in rekening brengen. Echter betreft dit de helft van de maandelijkse contributie omdat er geen wedstrijden gespeeld worden. Voor de senioren veranderd er voorlopig niks, want zij krijgen geen training, omdat die vanuit de coronamaatregelen nog niet mogelijk is.

Vragen hierover kunnen jullie mailen naar financieel@towerjumpers.nl

Buitentraining
Zoals jullie weten trainen we al sinds eind februari buiten met alle jeugdteams op ons privépleintje en bij De Lijsterhof. Het plan is om dit door te zetten tot eind juni.
Vanzelfsprekend weten we nog niet exact wat er besloten wordt maar we verwachten wel enkele versoepelingen. Indien mogelijk en toegestaan gaan we oefenwedstrijden organiseren tegen teams uit de regio. We hopen ook dat de herenteams weer aan de slag mogen binnenkort!

Sportclub van het Jaar
Er kan vanaf nu op Tower Jumpers Barneveld worden gestemd via https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-barneveld. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om kans te maken op de titel in de gemeente Barneveld en in de provincie Gelderland. Nu is het tijd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Laat zien wat voor een geweldige club we zijn en welke veerkracht we hebben getoond in dit jaar van Covid. We rekenen op jullie stem!

3×3 NL League
Komend seizoen start de pilot voor de 3×3 NL League. Er zijn 6 speelrondes in toernooivorm buiten de reguliere 5×5 competitie. Wil je hier graag aan meedoen, heb je vragen, of wil je je inschrijven? Dat kan! Mail: basketbal@towerjumpers.nl of stuur een appje naar Robert.

Je kan je opgeven voor 6 verschillende leeftijdscategorieën op twee niveaus (afdelingsniveau of 2e divisie/hoger):
U13, U15, U18, U23, Open (2006 of eerder), 35+

Geef de volgende gegevens door bij je aanmelding:
Teamnaam, Niveau (afdeling of elite (2e divisie of hoger), Leeftijdscategorie, Naam van de contactpersoon van team, Telefoonnummer contactpersoon, Email contactpersoon, Namen van de teamleden

Bij de start van het seizoen moet het team uit minimaal 4 spelers bestaan. Het team mag per seizoen maximaal 6 spelers gebruiken, waarvan er steeds 4 spelers per toernooi mee mogen doen. Deze worden per toernooi via sportlink aangemeld.
Voor de toernooien moet je een eigen scheidsrechter meenemen (dit kan ook 1 van de spelers zijn). De scheidsrechter moet 16 jaar of ouder zijn en een spelregelbewijs 3×3 hebben. Informatie daarover volgt later nog.

De speelrondes zijn: 23 oktober, 27 november, 8 januari, 26 februari, 16 april en 28 mei.

Voor vragen/opmerkingen/suggesties over bovenstaande: info@towerjumpers.nl

28 april 2021

Eddy

Deel dit artikel

kickstarter

Realisatie: Eddy Vermeer