Update mei 2018

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is er een nieuwe privacy wetgeving van kracht. Wij als Tower Jumpers voldoen hieraan door je duidelijk inzicht te geven welke gegevens we van je verzamelen en hoe we deze gebruiken. Dit is vermeld in de nieuwe privacy verklaring welke te vinden is op onze website onder Downloads en te lezen via deze https://towerjumpers.nl/wp-content/uploads/2018/05/Privacyverklaring-TJ-Mei-2018.pdf.
Mocht je niet akkoord gaan met de verklaring, laat het weten aan de secretaris door een mailtje te sturen naar secretaris@towerjumpers.nl.

Training

Op veler verzoek blijven we trainen tot eind juni. Elke donderdag is het schema als volgt:

19:00 tot 20:00                  Fundamentals + Cardio- en krachttraining (alle leeftijden)
20:00 tot 21:00                  Pick up games

De laatste training van dit seizoen is op 28 juni.

Logo wedstrijd: Nieuwe banners

Iedereen bedankt voor de vele inzendingen voor het nieuwe logo. Tijdens de BBQ is het nieuwe logo bekend gemaakt. Nu is het tijd voor de volgende stap. Graag zouden we de website, sporthal en nieuwsbrief aankleden met enkele mooie banners en doeken waar ons logo op staat. We dagen jullie graag uit om de mooiste ontwerpen te maken en deze door te sturen naar info@towerjumpers.nl.

Streetball Masters

We zijn er bijna! 9 juni vindt dit spektakel plaats op het Torenplein. We verwachten een flinke opkomst qua teams! Mochten er nog mensen zijn die mee willen doen maar nog geen team hebben, laat het even weten via whats-app bij Robert of door te mailen naar tc@towerjumpers.nl

Voor meer algemene informatie over 3×3 basketbal: https://www.basketball.nl/3×3-basketball
Voor meer informatie over het toernooi: https://towerjumpers.nl/streetball-masters/

24 mei 2018

Eddy

Deel dit artikel

Realisatie: Eddy Vermeer