Update november 2018

Algemene ledenvergadering (ALV)

Op dinsdag 9 oktober vond de Algemene Ledenvergadering plaats. De notulen en het verslag van de kascommissie (met dank aan Daan en John) zijn op te vragen via info@towerjumpers.nl.


Hulpcheque

Tijdens de ALV is de hulpcheque uitgedeeld. De vereniging draait door de inzet van zijn vrijwilligers en er zijn nog veel vrijwilligers nodig!

De hulpcheque is hier te downloaden of bij de pagina downloads. Vul de hulpcheque in en stuur deze naar info@towerjumpers.nl


Dringend sponsor(commissie) gezocht

Binnen de club zijn we hard op zoek naar leden wie samen een sponsorcommissie willen vormen. Als sponsorcommissie zoek je de uitdaging in het onderhouden van de contacten met onze sponsoren, ze te betrekken bij onze club en nieuwe sponsoracties te bedenken/organiseren.

Wil je wat betekenen voor de club of heb je ideeën voor sponsoring, meld dit via info@towerjumpers.nl


Barneveld Basketball (3X3)

Op de ALV is de start gegeven voor een nieuw onderdeel binnen de club, genaamd Barneveld Basketball. Barneveld Basketball richt zich op het 3×3 basketball waarbij o.a. clinics op scholen gegeven worden (met dank aan Julian), 3×3 trainingen georganiseerd worden en deel genomen wordt aan 3×3 toernooien. We zijn nog druk bezig om dit op te starten en meer informatie volgt!


Wintersport senioren

Het weekend van 19 januari heeft de vereniging een speelvrij weekend. In dit weekend willen wij voor de leden van de seniorenteams die het leuk vinden een weekendje wintersport organiseren. Middels deze vragenlijst willen wij meten hoeveel animo er is voor zo’n weekend en of je het weekend van 19 januari ook zou kunnen. Het idee is om woensdag halverwege de middag te vertrekken, donderdag, vrijdag en zaterdag skiën/snowboarden, zondag naar huis. Verder willen we graag weten of je eventueel een auto tot de beschikking hebt en zou kunnen rijden.
Voor beginners, er gaat in ieder geval een ervaren snowboardleraar mee, we hopen ook een ervaren skileraar te kunnen strikken.

Geef je interesse aan middels dit online formulier: https://goo.gl/forms/mSTlGO9fOEdSL3hm1

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Daan of John en via info@towerjumpers.nl


Basketball weekend jeugd

Naast de wintersport voor de senioren willen we graag komende zomer een basketbal weekend organiseren voor de jeugd.

Om dit te organiseren zijn veel vrijwilligers nodig, wil je helpen, laat het weten door een mailtje te sturen naar info@towerjumpers.nl.


Zaterdag 22 december: Kerstgala

Het wordt weer wat kouder en ook al klinkt het nog heel ver weg, december komt er weer aan. Dat betekent ook dat we in die periode naar de kerst toeleven en er een tijdje geen basketbal zal zijn. Om het jaar toch nog met elkaar af te kunnen sluiten organiseren wij een kerstgala. Dit zal plaats vinden op zaterdag 22 december vanaf 20:00.Bij aankomst krijg je een welkomstdrankje, ook zullen er hapjes aanwezig zijn. Voor degene die niet te lang stil kunnen zitten zal er ruimte vrijgemaakt worden om te kunnen dansen. Ook is er een mogelijkheid om je op te geven voor een beerpongtoernooi of deel te nemen aan andere spellen.

Ook dit kerstgala hebben we weer een dresscode: galakleding (jurk/pak).
De best geklede gast krijgt een kleine prijs. Zie ook: facebook

Graag tot dan,

Groetjes de activiteitencommissie


Verplichte spelregel cursus voor alle leden wie geen scheidsrechtersdiploma hebben

Om deel te mogen nemen aan wedstrijden dient iedereen minstens een spelregelcursus te voltooien. Dit is de vorige nieuwsbrief al genoemd maar nog niet iedereen heeft de toets gevolgd. Doe dit alsnog!

Oefenen
Ga naar: www.basketballmasterz.nl
1. Klik op eerst oefenen links in het midden
2. Je kunt op spelsituaties en alle spelregels klikken voor extra informatie over basketbal

Account activatie
Ga naar: www.basketballmasterz.nl
1. Klik op ‘activeer je account’ rechts boven in
2. Vul bij zowel je Gebruikersnaam als Activatiecode je toegewezen relatiecode in.
3. Vul de rest van de gevulde gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden
4. Klik op nu activeren

Inloggen en het maken van de toets
Ga naar: www.basketballmasterz.nl
1. Klik op log in voor je bewijsrecht boven in
2. Klik op haal je spelregelbewijs
3. Doorloop de levels
4. Haal je toets


Evenementenagenda

Zaterdag 22 december: Gala-avond
Zaterdag 5 januari: Familietoernooi
Weekend 19 januari: Wintersport Senioren
Juni?: Basketballweekend Jeugd

13 november 2018

Eddy

Deel dit artikel

Realisatie: Eddy Vermeer